Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een creatief team bestaan uit verschillende achtergronden en expertises met een gezamenlijke passie voor muziek, art, performance en branding. Ons team is in staat om evenementen, artiesten, en concepten helpt te verbinden, betrekken en evolueren met een merk. Simpel gezegd: we creëren strategisch geïntegreerde concepten die een menselijke verbinding vormen tussen merken en hun doelgroep. Wij zijn teamspelers van gepassioneerde en getalenteerde experts die streven naar uitzonderlijke resultaten voor onze opdrachtgevers.

Al meer dan 15 jaar lanceren, positioneren en verheffen wij merken over de hele wereld. We werken in verschillende sectoren waaronder - luxe, reizen, detailhandel, wijn en sterke drank, technologie, arbeidsmobiliteit, juridische dienstverlening, mode, consumptiegoederen en filantropie. Ons internationale team bestaat uit de beste specialisten, variërend van creators, designers, developers, strategen, producenten, productiemanagers tot decorontwerpers, timmermannen, kunstenaars en Tech specialisten.

Wat doen wij?

Foxer Agency doet het management van talenten waarin wij geloven. Wij bieden talenten de juiste instrumenten om aan hun carrière te bouwen. Voordat wij erin geloven, moet jij eerst in jezelf geloven!

Wat kunnen wij voor (opkomende) talent betekenen?

Wij geloven in online profilering. Wij werken nauw samen met keten partners, zodat talent kan investeren in zichzelf als merk en ondersteunt wordt bij het maken van content en het (verder) ontwikkelen van eigen ideeën.

Carrièreplanning; samen onderzoeken we waar je naartoe wilt in de toekomst en hoe je dat het beste kan bereiken.

Ons Netwerk; ons uitgebreide netwerk inzetten om je verder te helpen. Indien gewenst kunnen wij ook namens jou onderhandelen over contracten en honoraria.

Op zoek naar een management, waarbij jij als mens centraal staat?

Denk jij dat jij ook thuis hoort bij Foxer Agency? Wij zijn altijd actief op zoek naar nieuw talent. Heb jij de skills om jezelf samen met ons in de markt te zetten. Ben je niet voor 1 gat te vangen, super fanatiek, gedreven , hou je van de spotlights en heb je een uniek talent. Kan je zelf filmpjes maken of ben je bereid dat te leren? Schrijf je hier in.

Inschrijven

Kernvaardigheden en services

Praat met ons via WhatsApp