Foxer management

Contracten hulp

Iedere artiest wil natuurlijk hetgeen doen waar hij of zij goed in is. En terecht, want als opkomende artiest wil je liever geen zorgen rondom (performance on stage) contracten, (boekings)aanvragen of contacten die onderhouden moeten worden met platenmaatschappijen. Succes hangt af van uiteenlopende factoren. Natuurlijk staat talent(ontwikkeling) op de eerste plaats, maar daarnaast is het beschikbare netwerk en een gedegen planning van groot belang. Wij zijn trots op de expertise die wij in eigen huis hebben; hierdoor zijn we in staat om 360 graden management aan te kunnen bieden aan onze exclusieve artiesten en brands.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

In het basis management pakket houden wij ons o.a. bezig met de contacten tussen artiest en het boekingskantoor, ook wanneer wij niet zelf verantwoordelijk zijn voor de boekingen. Daarnaast gaan wij samen aan de slag met een heldere carrièreplanning en wordt er in nauwe samenspraak het juiste imago in kaart gebracht. Wij begeleiden onze artiesten op alle fronten volgens een gedetailleerde planning. Dit alles om de top te bereiken.

In het geval van personal management scheiden wij de volledig zakelijke kant van de artistieke kant, waardoor onze artiesten zich voor de volle honderd procent kunnen richten op hun corebusiness: het schrijven en/of uitvoeren van muziek. Personal management is dan ook een aanvulling op de aspecten die wij binnen het basis management pakket al uitvoeren. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Is jouw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen
Praat met ons via WhatsApp