Foxer faces

15 jaar ervaring

Foxer Faces is onderdeel van Foxer Agency. Het internationaal talenten team is gevestigd in Amsterdam en Jakarta. Het team staat bekend om haar reputatie met een van de meest creatieve en ambitieuze doelstellingen. We werven, begeleiden, ondersteunen en trainen uniek talent voor fotoshoots, tv-commercials, video-opnames en runway-events.

Onze creative art-directors hebben meer dan 15 jaar ervaring in de fashion- en muziekwereld, gecombineerd met 20 jaar ervaring in de marketingindustrie. Foxer Faces staat voor passie, integriteit en visie! Het is onze missie om altijd deze kernwaarden na te leven om een uitzonderlijk resultaat te bieden dat niet kan worden geëvenaard.

Fotoshoot

Modelfoto's voor Foxy dames en heren! Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de internationale modewereld? Een opvallende, creatieve en professionele model fotoshoot is de sleutel en het begin van een succesvolle covergirl-status. Beschouw dit als jouw visitekaartje en ticket naar Milaan, Parijs, New York en Londen.

Weet je nog niet waar je precies moet beginnen? Je mode-trip begint bij ons! Heb jij nog niet zoveel ervaring met modellenwerk en poseren? Dit is geen probleem. Wij zullen jou begeleiden en ervoor zorgen dat er een professionele modellen portfolio wordt opgebouwd. Ons team helpt regelmatig aspirant-modellen om hun carrière vorm te geven. Wil je jouw droom om model te worden realiseren? Informeer dan vandaag nog naar een professionele modellen fotoshoot. Foxer Faces maakt high-end fotografie voor iedereen beschikbaar!

Inschrijven als model
Praat met ons via WhatsApp