Talentontwikkeling

Toekomst Muziek

Stichting Toekomst Muziek is ervan overtuigd dat vrijwel elke jongere een vorm van talent heeft. Wij ontwikkelen projecten die kansen voor jongeren vergroten en werken samen met diverse ketenpartners.

Toekomst Muziek is een empowerment traject op het gebied van muziek dat samen met Supportoplus is ontwikkeld. Het maken van beats, zang en rap vormen het uitgangspunt. Toekomst Muziek is een out of the box methode voor jongeren met een veelvoud aan onopgeloste en vaak complexe problemen.

Onze aanpak is gericht op jongeren

Onze aanpak is gericht op jongeren die vanwege persoonlijke omstandigheden niet gemotiveerd zijn voor deelname aan een traject in de reguliere hulpverlening, maar wel gemotiveerd zijn om muziek te maken. In het project Toekomst Muziek werken zij drie tot zes maanden lang aan een gezamenlijk compilatie album met videoclips en tour en aan hun sociaal emotionele vaardigheden.

Primaire doel

Het primaire doel van Toekomst Muziek is om jongeren te empoweren op gebied van school of werk door middel van muziek. De methodiek van Toekomst Muziek is de combinatie van muziek en hulp.

De deelnemers

De deelnemers maken samen met hun toegewezen begeleider een plan van aanpak en krijgen begeleiding in het vinden van een passende school of baan. Dat kunnen banen, opleidingen of trajecten zijn in de muziekwereld. Als dat niet mogelijk, wenselijk of reëel is, zoeken we naar een andere baan of opleiding. Wil jij meer weten, of heb je interesse in de methodiek van Toekomst Muziek, meld je dan nu aan.

Inschrijven
Praat met ons via WhatsApp